Zdroj: Portless
Děčín

Jílové - Májové slavnosti v areálu zámeckého parku budou v sobotu 4. 5. 2024 plné hudby skvělých kapel. První v pořadí na velkém pódiu vystoupí od 16:00 kapela Fast Food Orchestra, která je stálicí na české klubové i festivalové scéně již od roku 1998. Na svém kontě mají přes dva tisíce koncertů doma i ve více jak dvaceti zemích světa. Srdce fanoušků si získali především díky pozitivní energii, tanečním rytmům a interaktivní show.

Od 18:00 nastoupí se svou hudební show kapela MANIAC – česká dance-rocková kapela, která baví všechny generace fanoušků vtipnými texty, stadionovými refrény a ohromnou energií při živých vystoupeních. A jako poslední z trojice vystoupí od 20:00 kapela PORTLESS (do roku 2012 pod názvem Support Lesbiens). Se svou novou deskou se nyní částečně vracejí ke kořenům hardcorové scény z počátku devadesátých let, ovšem s moderním zvukem a aranžemi. Všechny písničky vznikaly s důrazem na koncertní provedení. V pauzách přípravy kapel na pódiu bude pro návštěvníky připraven program Muzikohraní, kde si všichni bez rozdílu věku budou moci vyzkoušet spoustu hudebních nástrojů a třeba se i něco naučit od profesionálního bubeníka. Občerstvení – pivo, limo, burgery, langoše a další – zajištěno (stánek KAFE BOUDA a vinařství Hruška). 

4. května 2024 - areál zámku v Jílovém otevřen od 15 hodin. Předprodej vstupenek i ve vinařství VÍNO HRUŠKA.

Vstupné: dospělí 300 Kč., děti 80 Kč., Rodinné 2+2  680 Kč.

www.mujilove.cz 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru