Ilustrační foto: Hasiči Rumburk
Děčín

Rumburk - Ve čtvrtek 14. března ve večerních hodinách došlo v Rumburku k pádu muže ze čtvrtého patra domu v ulici SNP. Na místo vyjížděli profesionální a dobrovolní hasiči i záchranáři.

"Mohu potvrdit, že dne 14. března ve večerních hodinách došlo v obci Rumburk k pádu osoby z výšky. Následkem pádu utrpěl dvaapadesátiletý muž blíže nespecifikovaná zranění, se kterými byl převezen do zdravotnického zařízení. Příčiny a okolnosti události jsou předmětem dalšího šetření," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

"Muž utrpěl vážné zranění a byl převezen sanitkou do ústeckého traumacentra," uvedl mluvčí záchranné služby Prokop Voleník.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru