Foto: Město Děčín
Děčín

Děčín - Rada města se na svém úterním jednání rozhodla odvolat k 31. 7. 2024 z vedoucího pracovního místa ředitele ZŠ a MŠ Vojanova a vyhlásit konkursní řízení na nového ředitele/ředitelku.

„Odvolat ředitele základní a mateřské školy Karla Rajchla jsme se rozhodli na základě hodnocení plnění jeho šestileté koncepce. To radu města nepřesvědčilo, aby jej ve funkci potvrdila na další období. Nejedná se o odvolání v průběhu funkčního období z důvodu závažného porušení povinností ze zákona, ale podle § 166 odst. 3 školského zákona, tedy ke konci jeho šestiletého období,“ vysvětlil důvod odvolání Martin Pošta, náměstek primátora pro školství, kulturu a sport.

Rada města také vyhlásila konkursní řízení na nového ředitele nebo ředitelku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru