Ilustrační foto: CC0
Děčín

Teplicko - Podezřelé ženě z malé vesnice na Teplicku se podařilo napojit byt, ve kterém bydlí, na rozvod elektřiny a nelegálně odebírala elektriku.

Teplická policie zatím odhadla, že společnosti poskytující energie způsobila škodu za téměř 83 tisíc korun. Žena bude svoje počínání ještě vysvětlovat před soudem, který ji může poslat až na dva roky za mříže. 
 Na Teplicku to v poslední době rozhodně není ojedinělý případ. Například v Dubí policie vyšetřovala 59letého muže, který se neoprávněně napojil na rozvod elektřiny v domě, kde bydlí a téměř čtyři měsíce nelegálně odebíral energie. V tomto případě podle policie vznikla škoda za zhruba 13 tisíc korun.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru