Reprofoto video: Policie ČR
Děčín

Malšovice - V souvislosti s páteční dopravní nehodou, ke které došlo ve večerních hodinách v úrovni obce Malšovice, jíž předcházela zběsilá jízda opilého řidiče na silnici I/62, který jel z Ústí nad Labem směrem na Děčín, policisté dál pátrají po dalších svědcích jeho zběsilé jízdy.

Na základě zveřejněné výzvy se policistům již přihlásilo několik svědků. Policisté v této věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu obecného ohrožení a případ nadále prověřují.

"Opětovně proto žádáme z důvodu řádného objasnění celého skutku řidiče, kteří v pátek 9. února 2024 v době mezi 19 a 19:30 hod. po silnici I/62 mezi Ústím n. Labem a Děčínem projížděli a počínání řidiče viděli, či je přímo ohrozil, aby kontaktovali policisty na mobilním čísle 602 660 918 nebo na lince 158. Uvítáme také záběry z palubních kamer. Za spolupráci děkujeme," uvedla policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru