Zdroj: Ohana
Děčín

Ústecký kraj, Most - Už v pátek 1. března 2024 dorazí do Mostu po několika letech oblíbený hororový cirkus Ohana. Tradičně dorazí na kraj parku Šibeník v ulici Jana Palacha. Novou show s názvem The Future ukáže divákům v Mostě jako první, protože město Most je jeho první zastávkou na letošní tour.

Diváci se mohou těšit na plnou řadu novinek, které si pro celkem 14 měst v České Republice připravilo šapitó prvního hororového cirkusu Ohana. Nesmí také chybět oblíbený hororový klaun Matěj Břešťák pod uměleckým jménem Špína, pro kterého je zastávka v Mostě srdeční záležitostí, jelikož je rodák z Mostu a často se do města vrací a to nejen s cirkusem. Cirkus v Mostě budou návštěvníci moci navštívit od 1. března do 10. března 2024 (pondělí a úterý není představení). Letos Vám navíc představí zcela novou crew a nové tváře. Novinkou je například kolo smrti, BMX jezdci a mnohem víc. Od konce loňského roku mají navíc nové rudé šapitó.

MOST JE JEDINOU ZASTÁVKOU V ÚSTECKÉM KRAJI PRO LETOŠNÍ ROK! Proto doporučujeme divákům a fanouškům z Chomutova, Teplic, Ústí nad Labem či Děčína aby nepromarnili termín v MOSTĚ!

Více informací a fotky najdete na jejich Facebooku: OHANA Horor Cirkus

nebo na webovkách: www.cirkusohana.cz 

Aktuální termíny najdete na jejich Facebooku nebo Ticketportal.cz. Na místě je pokladna otevřena denně od 10:00 hod. Představení obsahuje vulgaritu, vstup doporučujeme od 12 let.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru