Foto: Policie ČR
Děčín

Česká Kamenice - O uplynulém víkendu pravděpodobně v nočních hodinách ze soboty 3. na neděli 4. června řádil na vlakovém nádraží v České Kamenici sprejer. Motorový vlak posprejoval z boční části různými barvenými obrazci a nápisy. Způsobenou škodu poškozená společnost teprve vyčíslí.

"V případě sprejerství se vždy jedná o trestný čin poškození cizí věci a to bez ohledu na výši způsobené škody. V případě odsouzení hrozí za toto protiprávní jednání trest odnětí svobody až na jeden rok, zákaz činnosti nebo propadnutí věci. V případě, že můžete k výše uvedenému skutku poskytnout jakékoli informace, volejte přímo policistům obvodního oddělení Česká Kamenice, Dukelských Hrdinů 802, Česká Kamenice, tel. č. 974 441 400, případně použijte linku 158. Děkujeme," uvedla policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru