OBRAZEM: Do Děčína, pod Nový most opět zavítal lunapark pana Novotného. Atrakce jsou v provozu od čtvrtka. Čekají Vás ceny loňského roku
Foto z roku 2022 Děčín - Staré Město
Děčín

Děčín, Staré Město - Kolotoče a další pouťové atrakce si mohou užít rodiny s dětmi v Děčíně na Starém Městě (pod Novým mostem). Na místě najdete různé atrakce - Extrem V.I.P., horská dráha Speed of life, Break Dance, vyhlídkový kolotoč Space X, houpací drak Nessy, Dumbo, řetízkový kolotoč, nafukovací skákací hrad, dětské autíčka, vláček, strašidelný zámek, střelnice, cukrovinky s cukrovou vatou a další.

Otvírací doba je pondělí - pátek od 14 do 19 hodin, víkendy od 11 do 19 hodin a to v termínu od čtvrtka 16. 3. 2023 do neděle 2. 4. 2023

Ceny atrakcí jsou stejné jako minulý rok!

Facebook: Lunapark Novotný

1503kolotocedevet

1503kolotocesedm

1503kolotocedeset

1503kolotocejedenact

1503kolotocedvanact

1503kolotoce

1503kolotocesest

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru