V sobotu se v Děčíně uskuteční první závod nové sezóny, Spartan! Závodníci budou z celé republiky. Pozor na dopravní omezení
Zdroj: Archiv redakce
Děčín

Děčín - Už v sobotu 4. února 2023 se Spartani z České republiky sjedou do Děčína na první závod nové sezóny. Organizátoři připravili pestrý program jak pro sportovce, tak pro fanoušky. Kvůli konání závodu je třeba počítat s hustší dopravní situací v celém městě a několika omezeními na trase závodu.

Od středy 1.2. do neděle 5.2. bude uzavřeno parkoviště u městské knihovny, které bude sloužit jako zázemí pro organizátory a závodníky.
V sobotu 4.2. bude krátce uzavřen Tyršův most, a to bezprostředně po startu jednotlivých závodů. Jakmile jej běžci překonají, bude opět most průjezdný.
Dále budou uzavřeny kvůli dětské trase závodu ul. Rytířská (od křižovatky s ul. Polabí), ul. Polabí (od parkoviště Polabí po kemp).
Celá trasa závodu Spartan bude značena, prosíme, neodstraňujte pásky s logem závodu, které slouží závodníkům k orientaci.

Další informace: cz.spartan.com 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru