Během svátků dojde i v Jílovém k šetření. Lidé o výzdobu či akce ale nepřijdou
Ilustrační snímek. Část stromečku před zámkem v Jílovém. Foto: Ondroušek
Děčín

Jílové - Vážení spoluobčané, blíží se předvánoční čas, který bývá naplněn jasem světel a svícnů. Chtěli bychom vás informovat, že i naše město se opět rozjasní vánočními dekoracemi.

I přesto, že ceny elektrické energie budeme i v následujícím roce odebírat za nižší fixní cenu, chceme v době adventu přistoupit k některým úsporným opatřením.
Rozhledna se rozsvítí pouze při adventních nedělích a na Štědrý den (17:00 – 22:00).
Svítidla, která je možné regulovat časovými spínači budou svítit v době adventu a vánočních svátků v čase od 17:00 – 22.00 hodin.
Svítidla, která budou nainstalována na sloupech s veřejným osvětlením není možné regulovat, ty budou svítit současně s lampami.
Nechtěli jsme vás ochudit o kouzelnou atmosféru předvánočního a vánočního období a věříme, že daná úsporná opatření uvítáte.
Zdroj: Rada města Jílového

Rozsvícení stromečku je plánováno na neděli 27. 11. Přesný program bude zveřejněn v průběhu měsíce.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru