Jílové - Během letních prázdnin oznámila na služebnu MP občanka Jílového, že u letního tábora na chatě Mír byl viděn muž, který v křoví masturboval, a pak utekl. Měl černé kraťasy a černé tričko. Vlasy měl do čela, věk přibližně 20 let. Hlídka MP Jílové provedla v dané lokalitě kontrolu, ale nikoho s uvedeným popisem nenalezla. Poučila oznamovatelku, aby v případě zahlédnutí uvedené osoby volala hlídku PČR nebo Městskou policii Jílové. Všechny tyto informace byly předány Obvodnímu oddělení PČR Děčín.

Sněžník - Strážníkům oznámil operační PČR, obvodního oddělení Děčín, že jim bylo na linku 158 oznámeno zaparkované vozidlo na Drážďanské vyhlídce u rozhledny Sněžník a poblíž si lidé grilovali maso. Na žádost OO PČR Děčín jela hlídka MP Jílové tuto skutečnost prověřit. Na místě opravdu rodinka pořádala piknik. Jednalo se o cizince. Hlídka MP je ihned vyzvala k uhašení grilu a vysvětlila jim, že se nachází v CHKO a porušili zákaz vjezdu. Věc byla řešena blokovou pokutou.

Jílové - Na linku městské policie Jílové oznámil občan města, že pod schody v panelovém domě v ulici El. Krásnohorské leží žena s malým dítětem. Žena na místě hlídce sdělila, že je z jiného města a že přijela za známou, která není doma. Hlídka MP poznala, že je žena v podnapilém stavu a na místo přivolala pracovnici OSPODU, která věc po několika hodinách vyřešila tím, že bylo dítě umístěno do péče prarodičů a věc bude dále šetřena.

Jílové - Na linku MP Jílové bylo oznámeno, že do ulice Javorská vjel kamion, kde uvízl a nemohl vyjet. Jednalo se o řidiče rumunské národnosti, kterého tam prý navedla navigace. Během manévrovaní poškodil plot. Na místě vše řešila hlídka DI PČR Děčín a muži uložila pokutu za dopravní nehodu. Vzhledem k tomu, že s vozidlem nemohl odjet, byla hlídkou MP přivolána specializovaná firma Auto Aneva, která kamion po několika hodinách a složitém manévrování vyprostila.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru