U Tisé došlo k pádu horolezce. Letěl pro něho vrtulník, který pak zasahoval u dalších tří událostí
Při pádu lešení došlo ke zranění tří lidí. Zasahoval i vrtulník
Děčín

Ústecký kraj - Sobotní den zaměstnal letecké záchranáře z Ústí nad Labem čtyřmi vážnými událostmi. V nemocnici nejprve skončil zraněný horolezec, který spadl ze skály v Tisé. Podle informací měl spadnout z výšky patnácti metrů. Přibližně hodinu před polednem došlo v ulici Krajská v Litoměřicích k pádu několika osob z lešení. Při události se zranily tři osoby. Všechny tři osoby transportovala záchranná služba do nemocnice, jednu z nich letecky. Hasiči ze stanice v Litoměřicích pomohli ZZS s transportem osob, poté rozebrali spadlé lešení.

Vrtulník dále zamířil do Liběšic, kde došlo k dopravní nehodě a k následnému zranění motorkáře. Další případ se stal u Mostu, kde došlo ke zranění Paraglidisty.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru