Muž se vloupal do dvou restaurací, po intenzivním pátrání byl dopaden. Hrozí mu dvouletý trest
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - Děčínští policisté sdělili ve zkráceném přípravném řízení 34letému muži podezření z trestných činů krádeže a poškození cizí věci. Podezřelý muž se měl během tohoto víkendu v sobotu 25. června krátce po půlnoci vloupat v Děčíně 1 na Masarykově náměstí do restaurace, ze které odcizil několik kasírovacích peněženek s finanční hotovostí v české i cizí měně.

Následující den v neděli 26. června krátce po půlnoci opět udeřil a to v restauraci Děčíně 4 na Labském nábřeží, kde se pokusil vloupat do vnitřních prostor vylomením zámku a rozbitím skleněné výplně zadních dveří do restaurace. Byl však někým vyrušen a z místa utekl.

"Policisté z Obvodních oddělení Děčín – Podmokly a Děčín město po pachateli intezivně pátrali a společným koordinovaným postupem se jim v krátké době podařilo pachatele těchto skutků najít. Podezřelý muž svým jednáním způsobil škodu za více než 39 tisíc korun. V případě uznání viny u soudu mu hrozí trest odnětí svobody až na dva roky," uvedla policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru