Poslední víkend slavností nabídne hry pro děti, dobré víno či špičkový basketbal
Foto, zdroj: MM Děčín
Děčín

Děčín - Před námi je čtvrtý a současně také závěrečný víkend městských slavností. Těšit se můžete hned na několik různých akcí.

Běláskové klání v podzámčí
Sportovní odpoledne bude probíhat v sobotu 4. června od 14 do 17 hodin na Smetanově nábřeží pod Rogalem. Na děti čeká několik sportovních disciplín a překážek. Vstup zdarma.

Den v růžovém
Kdo má rád vína, měl by zamířit do Křížové ulice, kde se bude konat Den v růžovém. Začíná se v sobotu ve 14 hodin, nebude chybět pultová degustace vín. Kromě dobrého pití bude k dispozici i dobré jídlo. Konec akce je plánován na 21. hodinu.

Labský streetballový pohár – 27. ročník
V sobotu 4. června se na parkovišti pod knihovnou opět utkají basketbalové týmy ve streetballu. Letos se koná již 27. ročník Labského streetballového poháru, který v roce 1996 vznikl právě v Děčíně. Začíná se ve 12 hodin, hrát a soutěžit se bude celé odpoledne.Videopozvánku si můžete prohlédnout ZDE.

Den plný her a další
Úplně poslední den slavností bude patřit dětem. V neděli 5. června se bude konat Den plný her na fotbalovém hřišti na Starém Městě, a to od 10 do 14 hodin. Děti se mohou těšit na soutěže a plnění úkolů. Kdo bude chtít, může se projet na koni. Připraveno bude také občerstvení.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru