Zloděj z auta ukradl navigaci a peněženku, zlákala ho i tabulka čokolády
Ilustrační foto
Děčín

Benešov nad Ploučnicí - Policisté z obvodního oddělení Benešov nad Ploučnicí přijali oznámení o vloupání do vozidla, ke kterému mělo dojít v noci 21. května kolem třetí hodiny ráno v Benešově nad Ploučnicí v ulici Děčínská. Dosud neznámý pachatel poškodil zámek u dveří řidiče a vnikl do vnitřních prostor vozidla Renault, odkud odcizil navigaci a peněženku.

"A protože jej pravděpodobně ,,honila mlsná“, odcizil z vozidla i tabulku čokolády. Způsobená škoda se pohybuje kolem 9,5 tisíce korun. Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže. Po pachateli a odcizených věcech intenzivně pátrají," uvedla policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru