Cyklista na chodníku srazil nezletilou chodkyni, pátrá po něm policie
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - Děčínští dopravní policisté pátrají po cyklistovi, který se dne 20.1. kolem 7.00 hodin v ulici Duchcovská u domu č.p. 13/125 na chodníku pro chodce střetl s nezletilou dívkou. Dívka byla otřesena a lehce zraněná.

Dle zjištěného popisu se jednalo o muže oblečeného v modré bundě. Kolo, na kterém cyklista jel, mělo bílou barvu. Cyklista jel ve směru od ulice Plavební k ulici Duchcovská.

"Policisté žádají nejonom tohoto cyklistu, ale i případné svědky nehody, aby se přihlásili na linku 158 nebo kontaktovali policisty dopravního inspektorátu v Děčíně na tel.: 974 432 570," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru