Odcizený automobil. Zdroj: Policie ČR
Děčín

Ústecký kraj - Lounští kriminalisté vyšetřují krádež vozidla značky Volkswagen Transporter, ke které došlo dne 26. listopadu kolem 03:20 hodin v obci Libčeves. Neznámý pachatel tam z areálu společnosti odcizil zmíněné vozidlo, které tam bylo zaparkováno. Odcizené vozidlo bylo bílé barvy, se zatmavenými bočními okny, s tzv. skříňovou karoserií, přičemž jeho zadní část byla přestavěna na obytnou a obložena dřevem.

V souvislosti s popsanou krádeží policisté zajistili videozáznam, na kterém jsou postupně zachyceni dva muži. Ti se v inkriminované době pohybovali na místě krádeže. Jejich totožnost se dosud nepodařilo zjistit," uvedla mluvčí policistů Miroslava Glogovská.

https://www.youtube.com/watch?v=AZBGp0A24ac

Policisté proto žádají veřejnost o pomoc při ztotožnění dvou mužů zachycených na videozáznamu a na fotografiích pořízených ze záznamu. "Jakékoliv poznatky k uvedeným osobám nebo odcizenému vozidlu přijmeme na lince 158 nebo na tel. čísle 974 437 384. S informacemi se občané mohou obrátit i osobně na Oddělení obecné kriminality Policie ČR v Lounech anebo jakékoli jiné obvodní oddělení," dodala mluvčí.

Foto

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru