Další dealer za mřížemi! Policisté při domovní prohlídce zajistili drogy za 350 tisíc
Foto: Policie ČR
Děčín

Děčín - Děčínští kriminalisté zadrželi 52letého muže, který je podezřelý z prodeje drog. Cizinec trvale žijící v České republice, který byl obviněn z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, je podezřelý, že po dobu nejméně jednoho roku prodával v Děčíně různým osobám drogu známou jako pervitin a to ve značném rozsahu.

Při domovní prohlídce kriminalisté zajistili drogy, jejichž hodnota na černém trhu by se pohybovala kolem 350 tisíc korun. Po provedení všech nezbytných procesních úkonů byl obviněný eskortován k soudci, který rozhodl o jeho umístění do vazby, v případě odsouzení hrozí dealerovi až desetiletý trest odnětí svobody.

1712pervitinkz2

Foto: Policie ČR

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru