FOTO: Děčínská zoo se proměnila ve strašidelnou zahradu
Děčínská zoo se proměnila ve strašidelnou zahradu. Foto: ZOO Děčín
Děčín

Děčín - Halloweenské odpoledne má za sebou děčínská zoologická zahrada. Pro své návštěvníky připravila oblíbenou Strašidelnou zoo.

Příchozí čekalo odpoledne plné dlabání dýní, kostlivců a lampionů. Tématem letošního ročníku byla oblíbená animovaná pohádka Coco, která připomněla mexický svátek Día de los Muertos – Svátek mrtvých. „Provedli jsme děti celou pohádkou, společně s hlavním hrdinou Miguelem přešli přes most do říše zesnulých, skládali kostlivce, házeli boty po Hectorovi, navštívili babi Coco nebo dostali požehnání v podobě svítícího lístečku,“ zrekapitulovala mluvčí děčínské zoo Alena Houšková.

foto

0811zoo

0811zoo2

0811zoo4

0811zoo5

0811zoo6

0811zoo7

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru