Děčín: Táborníci si v zoo užili báječný týden plný zážitků
Foto, zdroj: Zoo Děčín
Děčín

Děčín - Vyzkoušet si práci ošetřovatelů a bojovat o vítězství v celotáborové hře. Tak to byla hlavní náplň příměstského tábora, který pro letošek pro děti školou povinné připravila děčínská zoologická zahrada. Poslední červencový týden tu třicítka dětí prožila dny plné dobrodružství, při kterých poznaly chod zoologické zahrady, pečovaly o zvířata a soupeřily o body v soutěžích. Celotáborová hra pro letošek nesla název Noemova archa a jejím cílem bylo zachránit před potopou co nejvíce zvířecích párů. Formou her a soutěží si tak děti vyzkoušely například stavbu archy, nakládaly zvířata na palubu, chystaly zásoby, zažily potopu i vlnu tsunami a spoustu dalšího,“ popsalala vedoucí tábora Alena Houšková.

Kromě zábavy čekala děti také možnost vyzkoušet si práci ošetřovatelů zvířat. Každý den se dvě hodiny věnovaly přípravě krmení, uklízení výběhů, chystání sena, hřebelcování koňů, řádění v seníků, práci na údržbě, péči o zvířata v Expozici Rajské ostrovy a spoustě dalšího.

0408zoodva

0408zoo

0408zooctyri

Video z tábora ZDE: https://www.youtube.com/watch?v=1rxQW6LqXz0

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru