Děčín: Cirkus Šimek zve diváky do manéže i do jeho cirkusové zoo
Foto, zdroj: Cirkus Šimek
Děčín

Děčín - Do Děčína v následujícím týdnu zavítá cirkus Šimek s novou šou roku 2021. Cirkusový stan najdete na obvyklém místě, tedy na Starém Městě, pod Novým mostem. Představení je možná navštívit od 17. 6. (čtvrtek), do 20. 6. 2021 (neděle). Program začíná vždy ve čtvrtek, pátek a sobotu od 18:00, v neděli pak už od 11:00.

Těšit se můžete na drezúru sibiřských a bengálských tygrů, koní, velbloudů, lam, holandských koz a dalších zvířat. Vystoupí artisté, akrobaté a klauni. Pro diváky bude připraveno fotografování se zvířaty. Pokladna a cirkusová zoo je otevřena vždy od 10:00. Další informace lze získat i na telefonním čísle 774 183 058, kde si můžete také rezervovat vstupenky nebo se podívat ne jejich internetové stránky, kde naleznete další informace a bohatou fotogalerii www.cirkussimek.eu

1306cirkusdva

Cirkus Šimek zve publikum do cirkusové zoo. Každý se tak může přesvědčit, jak je o jejich cirkusová zvířata postaráno mimo manéž, jaké mají klece, ustájení či výběhy.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru