Pozvánka: Koncert kapely Poutníci se koná v zámeckém parku v Jílovém
Foto, zdroj: Straka
Děčín

Jílové - V pátek 11. 6. 2021 od 18 hodin se ve venkovních prostorách zámeckého parku v Jílovém u Děčína koná koncert kapely POUTNÍCI.

Hudební skupina POUTNÍCI loni začala již svoji 50. sezonu a muzikanti, kteří se v ní vystřídali, patřili mezi to nejlepší, co mohl a může český bluegrass nabídnout. Současná sestava hraje ve stejném obsazení 11 let (Peter Mečiar, Jan Máca, Jakub Bílý a Jiří Pola – Karas). Během koncertu zazní nejen novinky z CD „Stíny na střechách“, ale hlavně hity jako písně Panenka, Pojďme se napít či Hotel Hillary.

Vstupenky za jednotnou cenu 100 korun jsou k rezervaci na tel. 732 832 470, kapacita míst je dostačující. Těšíme se na Vás, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru