VIDEO: Vykácené křoví odhalilo dům z odpadků jen metry od hlavní silnice
Přístřešek bezdomovců u třináctky. Foto: Oldřich Hájek
Děčín

Ústecký kraj - Za jiné situace by to mohlo mít parametry lukrativního bydlení: Blízký přístup k hlavní silnici, železnici i tramvajové trati, výhled na hrad Hněvín. A přesto dům v lese. Přesně takový je úkryt bezdomovců u silnice číslo I/13 u sjezdu k mosteckému muzeu.

Ano, je to ironie. Stačí totiž jen zevrubný pohled při devadesátikilometrové rychlosti z projíždějícího auta, abyste si všimli nepořádku, který po sobě lidé v jedenadvacátém století jsou schopni nechat. Odpadky se povalují všude v lesíku a umístění bunkru poskládaného z věcí, které daly mostecké popelnice, budí otázku, kudy se tam bezdomovci dostávají. Nejpravděpodobnější odpovědí je, že křižují rušnou dopravní tepnu, která spojuje Chomutovsko, Mostecko, Teplicko a zbytek kraje.

Příbytek odhalilo nedávné kácení náletových dřevin, které prováděli silničáři. Do té doby byl ukrytý za hradbou křovin.

https://www.youtube.com/watch?v=KKLiuBV33GE

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru