Pozor na dočasné změny v dopravě. Zastávky Myslbekova nebudou obsluhovány. Omezení bude i v zastávce Nářadí
Foto, zdroj: Redakce
Děčín

Děčín - Od středy 7. 4. 2021 dochází k omezení v obsluhování zastávky Myslbekova a Nářadí z důvodu rekonstrukce komunikace ul. 2 polské armády, ul. Myslbekova a ul. Pohraniční. Cestující mohou v době omezení využít zastávku Masarykovo nám. Dále dochází k odklonu linek směr Kamenická a Březiny.

V době odklonu budou nově linky č. 201, 204, 207, 212, 232, 233 a 237 obsluhovat zastávku Zámecký rybník.

Co to znamená pro cestující:

Zastávka Myslbekova není obsluhována žádnou linkou v obou směrech.
Linky č. 201, 207, 233 a 237 jsou v úseku zastávky Masarykovo nám – Narex vedeny po objízdné trase přes Nový most bez obsluhování zastávky Myslbekova.
Linky č. 212 a č. 232 jsou v úseku zastávky Masarykovo nám. – Slovanka vedeny po objízdné trase přes Nový most bez obsluhování zastávky Myslbekova a Nářadí.
Linka č. 204 je v úseku zastávky Masarykovo nám. – Východní nádraží vedena po objízdné bez obsluhování zastávky Myslbekova, zastávka 17. listopadu je přemístěna do ul. Fügnerova. Omezení platí do 31. 5. 2021

S ohledem na možnosti nenadálých změn v termínu výluky u vybraných linek doporučujeme sledovat informace na www.dpmd.cz nebo na Facebook DPMD, a.s.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru