Při cestě ze Sněžníku do Jílového skončilo auto na střeše, silnice byla zledovatělá. V úterý to nebyla jediná nehoda
Foto: redakce
Děčín

Jílové, Sněžník - Dvě hasičské jednotky (profesionální hasiči Děčín a dobrovolní hasiči Jílové) vyjely v úterý ve 14:08 k dopravní nehodě, při které došlo k převrácení vozidla na střechu. K události došlo na Sněžnické ulici ze Sněžníku do Jílového. K místu také vyjela státní i městská policie. Karambol byl hlášen bez zranění osob.

Po příjezdu bylo zjištěno, že řidič při uhýbacím manévru na zledovatělé vozovce nezvládl řízení, vjel mimo silnici, kde došlo k převrácení auta na střechu. Silnice byla uzavřena. Hasiči provedli protipožární opatření a na místo byla přivolána zimní údržba silnic k ošetření vozovky. Odstranění havarovaného auta trvalo do nočních hodin.

2701snezniktri

2701sneznikdva

Na Sněžníku to nebyla jediná nehoda. Řidička osobního vozu tu skončila na boku. Podle informací reagovala na rychle jedoucí vozidlo, při manévru skončila mimo silnici.

2701sneznikctyri

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru