Zloděj má na krku hned několik krádeží! Měl jít do vazby, té se ale vyhnul. Jak je to možné?
Ilustrační foto
Děčín

Varnsdorf - Ani zahájení trestního stíhání pro majetkovou trestnou činnost neodradilo 38letého muže od dalšího páchání trestné činnosti. Už čtyři dny po obvinění z přečinu krádeže, které bylo realizováno v říjnu loňského roku, se recidivista vydal do varnsdorfské prodejny, kde odcizil deodorant.

Začátkem prosince ukradl v jiném obchodě další kosmetiku a čokoládu, zboží pak bez zaplacení pronesl přes pokladny. Začátkem letošního roku kradl znovu, v tomto případě odcizil opět ve Varnsdorfu pět lahví alkoholu v celkové hodnotě téměř tři a půl tisíce korun.

"Vyšetřovatel v uplynulých dnech rozšířil jeho trestní stíhání o další zločiny krádeže a jen kvůli převozu na operaci, kterou si vyžádal aktuální zdravotní stav obviněného, se zřejmě vyhnul umístění do vazby. V případě, že bude muž uznán vinným ze spáchání všech skutků, ze kterých byl obviněn, mohl by strávit až osm let za mřížemi.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru