Foto: U Jiřetína pod Jedlovou hořela bouda
Foto, zdroj: Michal Šafus, Požáry.cz
Děčín

Jiřetín pod Jedlovou - V pátek, krátce před půlnocí bylo na tísňovou linku hasičů nahlášeno, že na svahu, kde končí lyžařský vlek Mezičky nedaleko Tolštejna u Jiřetína pod Jedlovou, jsou viditelné plameny.

Operační středisko na místo vyslalo profesionální hasiče z Varnsdorfu společně s jednotkami z Dolního a Horního Podluží. Plameny byly díky dobré viditelnosti vidět už cestou.
Příjezd na místo znepříjemňovala jak namrzlá silnice k Tolštejnu, tak pro techniku velmi nepřístupných posledních pár stovek metrů cesty. Díky řidičskému umu ale až skoro k hořící boudě vyjela hornopodlužská Tatra, z níž hasiči natáhli vodní proudy a začali s likvidací požáru.
Hořela neobydlená bouda, hasiči ji postupně uhasili a po kontrole termokamerou také dohasili. U události zasahovali i policisté, z Děčína pak dorazil vyšetřovatel.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru