Sněžník: V sobotu po půlnoci vyjížděly dvě jednotky hasičů k požáru stromu
Ilustrační snímek
Děčín

Jílové, Sněžník - Na tísňovou linku hasičů bylo v sobotu krátce po půlnoci oznámeno, že u silnice za Sněžníkem došlo k pádu stromu na dráty vysokého napětí, dochází k velkému jiskření a strom začíná hořet. Na místo byla v 00:08 vyslána profesionální jednotka z děčínské stanice a jednotka dobrovolných hasičů z Jílového. Současně byla zalarmována státní i městská policie. Oznamovatel uvedl, že na hasiče počká u silnice a navede je na přesné místo.

Jako první na místo přijela MP Jílové. Událost byla potvrzena. Vlivem velké námrazy došlo k ohnutí menšího stromu a jeho větví na dráty vysokého napětí, došlo k jistření a k následnému zahoření dřeviny. Hasiči po příjezdu museli počkat na pracovníky ČEZu. Došlo k vypnutí elektrického proudu ve vedení. Hasiči pak mohli strom bezpečně pokácet a uhasit.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru