Hasiči vyjížděli do Rychnova u Verneřic, kde měl hořet strom. Požár se po příjezdu nepotvrdil. Další výjezd byl na spadlý strom
Ilustrační snímek. Foto: Redakce
Děčín

Rychnov, Verneřice - V noci ze čtvrtka na pátek vyjeli profesionální hasiči Děčín a dobrovolní hasiči Verneřice k nahlášenému hořícímu stromu do obce Rychnov u Verneřic. Po příjezdu jednotek na místo události nebyl průzkumem zjištěn žádný požár.

Podle oznamovatele události se mělo jednat o hořící strom. Jednotky zkontrolovaly okolí, žádný hořící strom nebyl nalezen. Výjezd byl vyhodnocen jako planý.

V pátek 27.11.2020 ve 20:00 byli dobrovolní hasiči Verneřice vysláni k pomoci pracovníkům ČEZu při opravě vysokého napětí v obci Verneřice. Následkem silné námrazy spadl strom na vysoké napětí a poškodil jeden z vodičů.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru