Přibylo 461 případů za poslední den v Ústeckém kraji. Dnes budou znovu pomáhat hasiči s odběry
Školení odběrových týmů hasičů v Krajské zdravotní. Ilustrační foto: HZS Ústeckého kraje
Děčín

Ústecký kraj - Počet pozitivně testovaných osob na koronavirus v Ústeckém kraji dosáhl k pondělní 18. hodině 21 562 osob, z toho za posledních 24 hodin přibylo 461 nových případů. 5 089 osob se uzdravilo, 89 lidí zemřelo.

Jde o nižší nárůst nově zjištěných infekcí než před týdnem. Předešlé pondělí bylo ohlášeno v kraji 705 pozitivně testovaných. Za poslední týden ale přibylo ve statistikách našeho kraje 17 zemřelých.

Kolik nově nemocných mají jednotlivé okresy Ústeckého kraje za posledních 24 hodin? Ústecko má 115 pozitivně testovaných. Děčínsko hlásí 93 případů. V okrese Most se ví o dalších 73 případech. Teplicko má o 68 nemocných více. Chomutovsko připočítalo do statistik dalších 60 infikovaných. V okrese Louny je 28 nových případů. Nejméně tentokrát přibylo nemocných lidí na Litoměřicku, jde o 24 pacientů.

V úterý budou pomáhat dva odběrové týmy Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje v Domově pro seniory v Ústí nad Labem, Za Vozovnou, kde budou odebírat vzorky 120 klientům. Vzorky budou poté odvezeny do Zdravotního ústavu se sídlem v Ústí nad Labem.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru