Foto: Ve Varnsdorfu hořel dům. Na místě zasahovaly tři hasičské jednotky
Foto: Michal Šafus, Požáry.cz Zdroj: JSDH Varnsdorf
Děčín

Varnsdorf - Přibližně hodinu před sobotním polednem bylo na tísňovou linku hasičů oznámeno, že v ulici Karlova ve Varnsdorfu hoří střecha obydleného domu. Oznamovatel uvedl, že by uvnitř mohl někdo být. Poplach byl vyhlášen třem jednotkám, kromě profesionálních a dobrovolných hasičů z Varnsdorfu vyjeli také dobrovolní hasiči z Rumburku i s cisternami a výškovou technikou.

Profesionální jednotka zrovna byla ve městě nedaleko, proto na místo přijela během malé chvíle. Už v tu dobu ale z oken šlehaly plameny a bylo vidět, že místnost v patře je požárem zcela zachvácena. Nebylo jisté, zda uvnitř objektu někdo není. Hasiči v dýchací technice proto okamžitě zahájili uvnitř hořícího objektu průzkum, další skupina pak natahovala vodní proudy a prováděla hasební zásah. Ke zranění osob naštěstí nedošlo. Dopravu odkláněli městští policisté, společně s hasiči na místě zasahovali i policisté. Událost je nyní v šetření. Na místo přijel vyšetřovatel požárů.

Zdroj: Hasiči Varnsdorf (JSDH)

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru