Ke smrtelnému úrazu došlo v průmyslovém areálu v Boleticích nad Labem
K tragické události došlo v jedné z firem v průmyslovém areálu v Boleticích. Foto: redakce
Děčín

Děčín, Boletice nad Labem - K tragické události došlo v pátek dopoledne v průmyslovém areálu v Boleticích nad Labem. Jeden z pracovníků tam utrpěl smrtelný úraz. Podle informací muže přimáčkl výtah. Případ vyšetřuje kriminální policie.

Na místo okamžitě vyjeli profesionální hasiči z děčínské stanice a záchranáři. Lukáš Marvan, tiskový mluvčí hasičů potvrdil zásah jednotky v areálu firmy. Prokop Voleník, mluvčí krajských záchranářů uvedl, že osoba utrpěla zranění neslučitelná se životem. Případ byl předán přivolanému koronerovi. Tragickou událost vyšetřuje policie. "Případ úmrtí zaměstnance vyšetřují děčínští kriminalisté," uvedla v pátek odpoledne policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru