Pozvánka na soutěž O srdce Kamenné dámy na Sněžníku a na Jílovskou challenge
Foto: Tomáš Straka
Děčín

Jílové - Na poslední prázdninovou sobotu 29. 8. 2020 je připravena soutěž členů hasičských jednotek O srdce Kamenné dámy s doprovodným programem. Hasiči schody rozhledny na Děčínském Sněžníku vybíhají s předepsanou výstrojí, v těžkých botách, s dýchacím přístrojem a hadicí. Po skončení závodu zdolávají schody dobrovolníci – malí i velcí. Ti troufalejší třeba i se zátěží...

Na všechny čeká v cíli malá odměna. Od 12 do 16 hodin jsou opět pro děti připraveny soutěže. V letošním roce zaměřené na „indiány pod rozhlednou“. Děti budou luštit tajnou zprávu, plnit úkoly, házet šiškou, vyzkoušet si mohou lukostřelbu, zdolat skálu (lezeckou stěnu s dozorem), navlékat korálky, vyrobit si čelenku nebo náramek. Od 13 do 16 hodin zahraje country kapela Couvej z Děčína a k posezení pod rozhlednou nebude chybět pivo, limonáda i špekáčky k opékání. Nezbývá, než si přát pěkné počasí. Naplánujte si výlet, těšíme se na vás. Začínáme v 10 hodin!

2808srdce

Následující sobotu 5. 9. 2020 proběhne v areálu chaty Mír a jejím okolí Jílovská challenge. Sportovní víceboj čtyřčlenných družstev, sportovní soutěže i pro děti, spousta zábavy, stánek s občerstvením a nebude chybět DJ. Soutěžní týmy odstartují v 9 hodin.

2808srdcedva

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru