Hasiče zaměstnala havárie vodovodního řadu, voda se valila ulicemi
Zdroj: www.hasicirumburk.cz
Děčín

Rumburk - Jednotka rumburských hasičů byla v úterý krátce po půl deváté hodině večer vyslána do ulice Polní v Rumburku k nahlášenému zatopení sklepních prostor. Po příjezdu na místo bylo průzkumem zjištěno že se jedná o havárii vodovodního řadu vedoucím podél domu v servisní šachtě.

Do sklepních prostor v bytovém domě nateklo cca 40 cm vody. Na místě již byly pracovníci vodárenské pohotovostní služby SČVK kteří provedli zastavení vody. Jednotka provedla pomocí čerpadel pracovními vstupy šachet vyčerpání vody u jednotlivých vchodů a vymetení vody ze sklepních prostor. Po ukončení zásahu se vrátila zpět na základnu.

0508vodakz2

0508vodakz3

Zdroj: www.hasicirumburk.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru