Foto: Ve Františkově nad Ploučnicí hořelo silo
Foto, zdroj: JSDH Benešov nad Ploučnicí
Děčín

Benešov nad Ploučnicí, Františkov nad Ploučnicí - Tři hasičské jednotky (profesionální hasiči Děčín, dobrovolní hasiči Benešov nad Ploučnicí a Dolní Habartice) vyjely v úterý ve 13:27 k nahlášenému požáru sila na pile ve Františkově nad Ploučnicí.

Po příjezdu na místo události je zjištěno, že se jedná o požár uskladněných pilin v sile. Hasiči z Benešova jako první na místě vytvořili útočný proud "C" a zahájili hasební práce v dýchací technice. Jelikož nebylo viditelné ohnisko byla použita termokamera, kterou bylo zjištěno zahoření ve střední části sila. Velitel zásahu po dohodě s obsluhou nechal silo vyskladnit a následně pomocí dalších dvou proudů byly prováděny hasební práce na vyskladňovaných pilinách. Po ukončení zásahu je místo zkontrolováno termokamerou a předáno majiteli.

Aktuální článek:

www.edecinsko.cz/zpravy/decin/75725-aktualne-obrazem-tri-jednotky-hasicu-vyjizdely-k-pozaru-na-pile-ze-sila-vychazi-kour?fbclid=IwAR0Kgvo60L1HJKyN7P-zD5Z0R_qSMMPNTf-mSsQt-DM1beq3VGGEfystQkY

0306silodva

0306silotri

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru