Žena (43) a muž (55) řídili pod vlivem alkoholu. Oba nadýchali přes dvě a půl promile
Ilustrační foto
Děčín

Česká Kamenice, Mikulášovice - Z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky je podezřelá 43letá žena, kterou zastavila v České Kamenici policejní hlídka. Při kontrole vykazovala známky požití alkoholu, což potvrdila i pozitivní dechová zkouška s výsledkem 2,8 promile alkoholu v dechu.

Na místě přišla o řidičský průkaz, po vystřízlivění jí policisté předali sdělení podezření z přečinu, za který by mohla jít až na rok do vězení.

"Stejný trest hrozí i 55letému muži, který si také sedl za volant pod vlivem alkoholu. V obci Mikulášovice ho zastavili ho policisté, kteří mu naměřili 2,6 promile alkoholu v dechu, také on už si převzal sdělení podezření z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru