Agresivní opilec poničil auto a po silnici rozházel kontejnery. Skončil v poutech
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - Na sídliště v Děčíně Březinách byla v sobotu vyslána hlídka strážníků z důvodu oznámení o rušení nočního klidu. Po příjezdu si strážníci všimli zmateného muže, který se snažil vylézt z hustého křoví.

Dalším šetřením bylo zjištěno, že muž v ulici Kosmonautů značně poškodil osobní automobil a také rozházel kontejnery, kterými vytvořil překážku v silničním provozu. Strážníkům sdělil, že důvodem jeho počínání byla opilost a hádka s přítelkyní.

"Vzhledem k zvyšující se agresivitě muže museli strážníci použít donucovací prostředky a muže zpacifikovali. Následně byla přivolána Policie České republiky, která si celou událost převzala k dalšímu šetření," uvedl mluvčí městské policie Tomáš Pavlík.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru