Plavecký bazén v Rumburku obsadili dobrovolní hasiči. Změřit síly přijeli i kolegové z Německa
Zdroj: www.hasicirumburk.cz
Děčín

Rumburk - V sobotu 11. ledna proběhl v Rumburském plaveckém bazénu 22. ročník novoročních vodních hrátek. Akce se zúčastnilo 210 hasičských dětí, vedoucích a pořadatelů, kteří utvořili 13 soutěžních družstev.

Děti si měřili své síly a plavecké dovednosti v pěti disciplínách, jelikož není důležité vyhrát, ale zúčastnit se a strávit čas s kamarády stali se na konci vítězi všichni. Starosta města Rumburk Ing. Lumír Kus poděkoval všem zúčastněným a popřál mladým hasičům hodně štěstí a úspěchů v nastávající soutěžní sezóně. Za svou snahu soutěžit, dostaly jednotlivá družstva dětí sladké odměny. Porota složená z vedoucích mládeže vybrala Miss vodní vílu a Missáka piráta, kteří byli odměněni dorty, šerpou a upomínkovými předměty od Města Rumburk.

Zúčastněná družstva – Království, Mikulášovice, Rumburk, Rybniště, Varnsdorf, Velký Šenov, Šluknov, Krásná Lípa, Vilémov, Jílové, Dolní Habartice a dvě družstva z Německa Seifhennersdorf a Leutersdorf.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru