Alkohol v klubu prodával nezletilý mladík. Na strážníky byl drzý, prý bude v sídlišti dělat peklo
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - Hlídka strážníků provedla kontrolu v ulici Studniční v Děčíně 32 v baru, ve kterém hrála reprodukovaná hudba. Touto kontrolou bylo zjištěno, že podávání alkoholických nápojů zajišťovala osoba mladší osmnácti let.

"Při rozhovoru se mladistvý k věci vyjádřil: „Dnes mám na starosti tuto akci a prodávám zde alkohol. Můj táta mi to tady svěřil, je to klub, co jako?! Jste sem přišli provokovat? Počkejte, já budu v sídlišti dělat takový peklo, že se z toho zblázníte!“ Celou věc strážníci zadokumentovali a předali příslušným orgánům k následným úkonům," uvedl mluvčí městské policie Tomáš Pavlík.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru