AKTUÁLNĚ: Začalo sněžit, na silnicích je řada nehod a přibývají další!
Silnice očekávejte mokré, nebo se zbytky sněhu. Ve vyšších polohách budou zasněžené. Ilustrační foto
Děčín

Ústecký kraj – Několik dopravních nehod se stalo v pátek v odpoledních hodinách ve chvíli, kdy začalo sněžit. Někde se s komplikacemi v dopravě potýkají dosud.

Na svých cestách po Ústeckém kraji, a to nejen v horských oblastech, očekávejte kluzkou vozovku a sníh na vozovce. Sněhové přeháňky mají pokračovat a teplota se bude držet kolem nuly.

Tři havarovaná vozidla jsou na silnici u obce Místo na Chomutovsku. Nehoda se obešla bez zranění. Následky budou odklizené do 18. hodiny. Na silnici 223 mezi obcemi Výsluní a Celná na Chomutovsku došlo při sjíždění do takzvané Myší díry od Výsluní k nehodě kamionu, který měl zablokovat silnici. Odtažený by měl být do 17. hodiny. V obci Perštejn na Chomutovsku se srazila dvě osobní auta před půl pátou odpolední, tvoří překážku na vozovce. Nikdo se při karambolu nezranil. S komplikacemi tam počítejte zhruba do 18.30 hodin.

Mezi obce Světec a Bílina na Teplicku došlo ke střetu dvou osobních automobilů u benzinové čerpací stanice Benzina, odstraňování následků potrvá zhruba do půl šesté odpolední. Na Teplicku se v odpoledních hodinách havarovalo také v samotných Teplicích, kde došlo v Bílinské ulici k havárii trolejbusu a osobního automobilu. Ani tady nedošlo ke zranění lidí.

V ulici Budovatelů v Mostě se stala v půl páté odpoledne nehoda dvou osobních vozidel, bez zranění osob. Po 15. hodině se srazilo nákladní auto s osobním na kruhovém objezdu na silnici číslo 13 u Souše na okraji Mostu. Vozidla tvořila překážku na vozovce, vyšetřování nehody má skončit nejpozději v 17 hodin. Ke zranění osob nedošlo. Nehoda nákladního a osobního auta se stala v Mostě ještě na dalším místo, a to v ulici Josefa Skupy. Průjezd byl možný se zvýšenou opatrností, následky jsou již odstraněné.

Silnice 13, ale tentokrát u obce Chlumec na Ústecku: Tam se střetla dvě osobní auta, naštěstí šlo jen o plechy a v tuto chvíli bude silnice již plně průjezdná.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru