Řidičce zaklepal na okno neznámý muž. Pak otevřel dveře a sebral jí kabelku
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - Děčínští policisté přijali jedenáctého listopadu letošního roku oznámení od řidičky osobního automobilu. Žena se krátce před osmou hodinou ráno chystala odjet s vozidlem z místa, kde nechala zaparkované vozidlo. Při couvání ji na okénko vozu zaklepal neznámý muž.

"Otevřela okénko a s mužem začala mluvit. Po ukončení hovoru si neznámý muž bez jejího svolení otevřel zadní dveře a ze sedadla jí sebral odloženou kabelku. S osobními věcmi, doklady a platební kartou. Vzápětí se dal na útěk. Zaskočená žena se obrátila na policisty, kteří se nedávnou nepříjemností zabývají s ohledem na přečiny krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Škoda se vystoupala k šesti a půl tisícům českých korun," uvedla policejní mluvčí Petra Trypesová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru