Foto: Při požáru domu v Podmoklech bylo evakuováno několik desítek obyvatel
Foto: čtenář
Děčín

Děčín - K nahlášenému požáru domu v ulici Prokopa Holého vyjeli v pondělí, ve 20:02 profesionální hasiči z Děčína a dobrovolní hasiči z Horního Žlebu. Podle informací šlo o požár domovního odpadu před vstupem do sklepních prostor. Přibližně 33 lidí bylo evakuováno, z toho 8 osob pomocí hasičského automobilového žebříku-plošiny.

Prokop Voleník, mluvčí krajských záchranářů uvedl, že při požáru bylo ošetřeno celkem osm osob, 5 dětí a tři dospělé. Zraněné osoby, po nadýchání kouřem a s menším popálením bylo přepraveno do děčínské a ústecké nemocnice.

Lukáš Marvan, tiskový mluvčí hasičů potvrdil, že na místo vyjely dvě hasičské jednotky a také informaci, že hořel odpad na chodbě. Hasiči požár zlikvidovali ve 20:33. Dům následně odvětrali.

0511pozardva

0511pozartri

0511pozarctyri

0511pozarpet

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru