V Jílovém hořelo v papírnách, naštěstí jen cvičně.
Foto: Tomáš Straka
Děčín

Jílové - Hodinu po středečním poledni byl na tísňovou linku oznámen požár výrobní haly na Teplické ulici v Jílovém. Na místo okamžitě vyjeli dobrovolní hasiči z Jílového a Boletic nad Labem. Jako první na místo přijela hlídka MP Jílové. Po příjezdu hasičů bylo průzkumem zjištěno, že hoří hala, ve které vzplanul stroj na výrobu papíru. Naštěstí se jednalo pouze o taktické cvičení.

Z objektu bylo evakuováno několik osob, jeden ze zaměstnanců se při snaze o likvidaci požáru pomocí hasicího přístroje nadýchal kouře a zůstal ležet v bezvědomí pod schůdky pracovní lávky. Dva administrativní zaměstnanci zůstávají odříznuti kouřem za schodištěm v prostoru kanceláří. Osoby byly vyneseny a předány záchranářům ČČK. V místě zásahu byla vyzkoušena také dálková doprava vody. Po likvidaci požáru byl objekt odvětrán.

1010pap

1010paptri

1010papctyri

1010papsest

1010pappet

1010papsedm

1010paposm

1010papjedenact

1010papdvnact

1010papdevet

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru