Na městském úřadě probíhá výměna oken, provoz ale není omezen
Zdroj: www.varnsdorf.cz
Děčín

Varnsdorf - Dožilá, desítky let stará dřevěná okna prochází výměnou. Původní dřevěná nahradí okna plastová. Radnice si slibuje výraznou energetickou úsporu. Stará okna netěsnila, mnohdy nešla už ani otevřít. V třípatrové budově radnice na náměstí E. Beneše je téměř sto šedesát oken.

Výměna oken provoz úřadu ale neomezuje. Stavební práce probíhají za provozu po etapách po jednotlivých kancelářích. Veřejnost je upozorněna informační cedulí, pokud je nějaké pracoviště dočasně přesunuto jinam v rámci budovy.

Zakázka je pro realizující firmu obtížná, neboť typově stejná okna mají v celé budově zhruba třináct různých rozměrů. Výměna bude dokončena do konce listopadu letošního roku. Radnici tato akce vyjde na půl druhého milionu korun z městského rozpočtu. Okna na druhé budově úřadu v ulici T. G. Masaryka byla vyměněna již v roce 2012.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru