Kdo bude nejlepším sportovcem roku? Návrhy na ocenění můžete předkládat do konce října
Děčínští kánoisté patří každoročně mezi nejúspěšnější sportovce. Zdroj: www.mmdecin.cz
Děčín

Děčín - Sportovní kluby, tělovýchovné jednoty a další sportovní neziskové organizace mohou až do konce října předkládat návrhy na ocenění „Nejlepší sportovci statutárního města Děčín roku 2019“.

Město ocení sportovce do 18 let a nad 18 let v těchto kategoriích: jednotlivci, kolektivy trenér/trenérka a osobnost (cena za celoživotní činnost v oblasti sportu. Formuláře pro zaslání návrhů jsou v příloze na stránkách města, najdete je ZDE.

Informace o výsledcích jednotlivců a sportovních kolektivů je třeba zaslat do 31.10. 2019 na adresu: Magistrát města Děčín, Odbor školství a kultury, Mírové náměstí 1175/5, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru