Bezpečnostní den pro studenty připravili policisté, hasiči a záchranáři u knihovny v Děčíně.
Foto, zdroj: Město Děčín
Děčín

Děčín - Bezpečnostní den pro studenty děčínských středních škol a učilišť připravili ve středu 18. září policisté, hasiči a záchranáři. U děčínské knihovny na studenty čekalo několik trenažérů, například si mohli vyzkoušet náraz v autě při rychlosti třicet kilometrů za hodinu; na dalším simulátoru se s nimi auto otočilo kolem své osy.

Studenti si mohli vyzkoušet první pomoc, policisté jim ukázali také různé zbraně či je čekala přednáška na téma dopravní nehody, a to včetně několika drsných videí, upozorňujících na nutnost se v autě nejen poutat, ale také se plně věnovat řízení. Kdo chtěl, mohl si sednout do auta a vyzkoušet si parkování na přesnost, na odlehčení byly připraveny také ukázky trialu.

1909knitri

1909knidva

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru