Děčín: Kriminalisté vyšetřují pád člověka ze třetího patra
V tomto domě došlo k tragické události
Děčín

Děčín - K tragické události došlo v noci ze středy na čtvrtek v Děčíně, v Jungmannově ulici. Po pádu z balkonu ze třetího patra zemřel muž. Zda se jedná o vraždu nebo nešťastnou událost policie zatím neprozradila. Jedna osoba je ohledně tragické události zadržena.

Prokop Voleník, mluvčí krajských záchranářů k události uvedl, že časně ráno zasahovali u člověka po pádu ze třetího patra, který utrpěl zranění neslučitelná se životem.

Případ si převzala krajská kriminálka. Policistům v noci u případu asistovala i městská policie, to potvrdil Tomáš Pavlík, mluvčí strážníků. Více se k případu nevyjádřil.

Po celý čtvrteční den byla na místě kriminální policie a sbírala důkazy na jednom z balkonu v domě.

0509policie

Policejní vůz před domem, kde došlo k pádu muže z balkonu

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru