Děčín nabízí obyvatelům tašky na pohodlné třídění odpadu z domova
Zdroj: www.mmdecin.cz
Děčín

Děčín - Děčínští občané si nyní mohou na magistrátu zakoupit tašky na separovaný odpad. Tašky na sklo, papír a plast umožní uložení tříděného odpadu v domácnosti a následné odnesení do kontejneru. Jsou vyrobené z omyvatelného recyklovaného materiálu a lze je používat opakovaně. Cena jedné sady pro jednu domácnost je pouze 42 Kč.

Rozměry tašek:

  • Šířka 35 cm, výška 50 cm, hloubka 26 cm
  • Nosnost 10 kg
  • Materiál: max. 80% primární PP, min. 20% recyklovatelný PP, omyvatelný
  • Ucha jsou v tašce křížově prošitá, aby bylo možné garantovat jejich nosnost. Taška má pevné dno, které netrpí překladem.

Tašky je možné zakoupit v budově Magistrátu města Děčín na Mírovém náměstí v Děčíně IV (Odbor komunikací a dopravy, přízemí – boční vchod – p. Cermanová).

Třídění odpadů a následná recyklace šetří přírodní zdroje surovin a energie. Za zvýšenou míru separace je možnost získat větší příspěvek za třídění od společnosti EKO-KOM a.s., který sníží náklady na svoz a likvidaci odpadu ve městě.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru