Neviděli jste tuto nehodu? Policie pátrá po svědcích
Foto: Policie ČR
Děčín

Staré Hraběcí - Rumburští policisté pracují na případu dopravní nehody dvou osobních vozidel, která se střetla v lesním porostu na silnici vedoucí na Staré Hraběcí. K dopravní nehodě došlo v neděli 14. července 2019 kolem 14.50 hod.

Policie žádá kohokoliv, kdo místem dopravní nehody v uvedený den projížděl a může policistům poskytnout bližší informace:

  • k místu nehody
  • ke stavu vozovky
  • k průjezdu či odstavení pracovního stroje (např. traktor, žací stroj, kombajn, vyvážečka dřeva atd.)
  • k průjezdu či odstavení zařízení či vozidla, která uvedeným místem projížděla a přitom z něho unikaly provozní kapaliny
  • další informace (např. nakládka dřeva, oprava vozidla), které mohou výrazným způsobem pomoci k objasnění všech okolností ohlášené kolize

1908nehodasv1

Foto: Policie ČR

"Neváhejte nás kontaktovat na tísňové lince policie 158 či na nejbližší policejní služebně. Vaší pomoci a ochotě s námi spolupracovat si velmi vážíme. Všem, kteří již svá svědectví poskytli, děkujeme," uvedla policejní mluvčí Petra Trypesová.

1908nehodasv3

Foto: Policie ČR

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru