Opilec se povaloval na ulici, na strážníky byl velmi agresivní. Naměřili mu přes tři promile
Ilustrační foto: Pixabay.com
Děčín

Děčín - Na povalujícího se opilce, kolem kterého byl značný nepořádek, upozornili městskou policii občané Boletic. Hlídka strážníků dotyčného kontaktovala v ulici Míru. Jednalo se o osmadvacetiletého muže, který byl viditelně pod vlivem alkoholu.

"Muž se po příchodu strážníků začal chovat velmi agresivně. Hlídka jej zpacifikovala, nasadila mu pouta a provedla dechovou zkoušku, která ukázala hladinu alkoholu vyšší než tři promile. Hlídka na místo přivolala záchrannou službu, která muže za asistence strážníků odvezla do nemocnice a následně do protialkoholní záchytné stanice. Hlídka vše zadokumentovala a předala k dořešení příslušnému správnímu orgánu," uvedl mluvčí městské policie Tomáš Pavlík.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru